Mallikilpailu; Voita matka Miamin rannoille!

Tervetuloa Kilpailumedian palvelun esikatseluun. Oma kilpailusi voi näyttää esimerkiksi tältä. Vaikka tämä on mallikilpailu - voit kuitenkin kokeilla osallistumista! Lue lisää: http://www.kilpailumedia.fi/

Osallistu kilpailuun

Ole hyvä ja täytä yhteystietosi palkinnon lähettämistä varten. Lisäksi tarvitsemme ainakin sähköpostiosoitteesi, jotta voimme ilmoittaa voitosta.

Etunimi *  
Sukunimi *  
Katuosoite *  
Postiosoite *  

Viesti

 

Sähköposti *

 
Puhelinnumero  
Tarkiste *  
  Järjestäjä voi lähettää minulle markkinointiviestejä:
    

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestää: Onodrim Net Oy
Tämä on mallikilpailu eikä siis oikeasti voimassa.
Yksi osallistuminen per henkilö.

Kilpailuun voi osallistua Internetissä, osoitteen http://www.arvontasivut.com/arvonta/1 kautta. Kilpailuun voi osallistua vain Internetissä. Kilpailu on vastikkeeton. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista.

Kilpailun palkinnot on lueteltu kilpailun yhteydessä. Palkinnot arvotaan kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai luovuttaa edelleen.

Osallistujien yhteystietoja voidaan käyttää kilpailusta tiedottamiseen. Tietoja ei käytetä tai luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin, ellei henkilö anna siihen suostumustaan osallistumislomakkeella. Arvontaan osallistuminen ei edellytä suostumuksen antamista markkinointiin. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä järjestäjän Internet-sivustolla ja sosiaalisessa mediassa.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista osallistumislomakkeeseen täytetyistä tiedoista, joiden takia mahdollista palkintoa ei voida toimittaa. Järjestäjä varaa oikeuden muutoksiin.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä kilpailussa arvottavien yksittäisten palkintojen arvoa tai määrää.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.