Seuraa kilpailuja RSS-syötteenä  
 
päävalikko » asian vierestä  1 / 1

Facebookin viimeisimmät arvontasäännöt?

viimeisin viesti
Mape
Peruskäyttäjä
Offline
320 viestiä
Kirjoitettu: 22.05.2016 21:21Yhdellä facebook-sivulla arvonnan järjestäjä väittää, että säännöt olisi muuttuneet viime kesänä ja jakamisen ehto olisi nyt aivan sallittua. Enpä ole tällaisesta kuullut, onkos joku muu?
 
Skibe
Peruskäyttäjä
Offline
37 viestiä
Kirjoitettu: 24.05.2016 01:27   Muokattu viimeksi: 24.05.2016 01:32https://www.facebook.com/page_guidelines.php

Kohta E 3

3. Kampanjoita voidaan hallita Facebookissa sivuilla tai sovelluksissa. Henkilökohtaisia aikajanoja ja kaveriyhteyksiä ei saa käyttää kampanjoiden hallitsemiseen (esim. "jaa aikajanallasi ja osallistu"- tai "jaa kaverisi aikajanalla ja osallistut useammin"- ja "osallistu merkitsemällä kavereitasi tähän julkaisuun" -tyyppiset kehotukset on kielletty).

Elikkä paskaa puhuvat. Jos heillä on näyttää muuta todistetta niin uskon, muuten voit pistää firman nimen tänne niin raportoidaan eteenpäin!

EDIT:: Ja jos epäilyksiä jää suomenkielen päivityksestä, englannin versio sanoo samaa ja se on Date of Last Revision: April 8, 2016. Joten ei saa pakottaa jakamaan
Mape
Peruskäyttäjä
Offline
320 viestiä
Kirjoitettu: 27.05.2016 21:19Jeps, sitten yksityisviestillä tuli vastausta, että ovat saaneet väärää infoa

Mutta hauskaa on sekin, kun osa osallistujista oikein hehkuttaa omaa jakoaan - mahtaako sillä monta kertaa irrota lisäpisteitä ja herkemmin palkinto. Epäilen. Saati kun sama hehkutusvirsi on jokaisessa kisassa. Jokainen tyylillään, ei siinä mitään.
Osallistuja
Peruskäyttäjä
Offline
52 viestiä
Kirjoitettu: 31.05.2016 03:37Jotkut kisajärjestäjät ilmoittavat, että jakamalla mahdollisuutesi voittaa paranevat.
Monet jotka ilmoittavat järjestäjää mielistelläkseen jakaneensa kisan ja vielä oikein julkisesti, ovat tyhjiä kisaprofiileja joissa on tasan nolla kaveria eli sitä jakoa ei kukaan edes näe.


Aiemmin kun tuota jakamista sai vielä vaatia huijarit ilmoittivat jakaneensa vaikkeivät sitä olleet tehneetkään.
Facen kisoissa on niin hirveästi feikkiprofiileja mukana, että rehellisen ihmisen on yhdellä omalla profiilillaan vaikea voittaa.
Sivu 1  1 / 1