Seuraa kilpailuja RSS-syötteenä  
 
päävalikko » asian vierestä  1 / 2 / 3 / 4 / 5

Hitto että ärsyttää!

viimeisin viesti
Supu
Peruskäyttäjä
Offline
362 viestiä
Kirjoitettu: 17.06.2010 11:30Kilpailut joissa pitää ryhtyä Facebookin kautta kyseisen firman faniksi jotta voi osallistua kilpailuun. Oletetaan että jokainen on rekisteröitynyt Facebookiin, minusta tälläiset kilpailut eivät saisi olla laillisia. Esimerkiksi itse en ole Facebookissa ja periaatteessa eikö kaikkien pitäisi olla mahdollisuus osallistua kilpailuun? Tässähän täytyy kohta ruveta harkitsemaan liittymistä tuonne naamakirjaan ihan sen takia että voi osallistua kilpailuihin!
 
moksis
Peruskäyttäjä
Offline
72 viestiä
Kirjoitettu: 17.06.2010 12:11itellä on naamakirjassa profiili. mutta en taatusti ala fanittamaan mitään viemäri firmoja tms.... joten olen kylmän rauhallisesti naamakirja fanitus kisat hypännyt yli...
Piasi
Peruskäyttäjä
Offline
939 viestiä
Kirjoitettu: 19.06.2010 01:12   Muokattu viimeksi: 19.09.2012 01:33Mua ärsyttää enemmänkin toi et ihmiset osallistuu kilpailuihin, joiden palkintoja eivät edes tarvitse tai pysty käyttämään... Moni muu osallistuja voisi olla iloinen palkinnosta...

Mä perustan "liikkeen" tämän asian hyvästä ja haastan kaikki osallistumaan vain sellaisiin kilpailuihin joiden palkinnot tulee oikeesti käyttöön... Tai hyödyksi muuten...
(ymmärrän lohdutuspalkinnot yms...)
--------------------------------------------------------------------
TASAN EI KÄY ONNEN LAHJAT ;o)
pixie75
Peruskäyttäjä
Offline
5 viestiä
Kirjoitettu: 19.06.2010 08:31Samaa mieltä! Itse en esim. koskaan osallistu mihinkään "auto käyttöösi viikoksi"-kisoihin ajokortittomana ihmisenä. Mitä helkkaria sellasella tekisin?
Ymmärrän kyllä, et monella on ajatuksena myydä saatu palkinto, mutta silloinkin pitäis kyllä käyttää järkeä, että SAAKO sen palkinnon myytyä...Jos ei kukaan haluakaan kymmentä kiloa koiranruokaa, niin mitäs sitte?
moksis
Peruskäyttäjä
Offline
72 viestiä
Kirjoitettu: 19.06.2010 11:33ite osallistun kyllä usein emännyksen puolesta kaikkiin naisten juttu arvontoihin... en sit tiiä onk se oikein vääärin ite en käytä mut samaan talouteen tulee käyttöön
Pörtsi
Peruskäyttäjä
Offline
260 viestiä
Kirjoitettu: 19.06.2010 12:21hmm.. vähän kakspiippuinen juttu... Toisaalta, kuinka moni voi käsi sydämellä rehellisesti myöntää, ettei osallistu vaikkapa taulutv:n arvontaan, vaikka itseltä sellainen jo löytyisi..? Itse ainakin osallistun ja just sen takia, että vaikka itse en tartteiskaan, niin voisin myydä sen aika helposti eteenpäin ja näinollen saada rahaa, joka eniten tulis tarpeeseen.

Mua ehkä eniten huvittaa ne, jotka osallistuu näihin finnkinon ensi-iltalippukisoihin, joita useasti jaetaan useita satojakin joissain kisoissa ja nämä henkilöt itse asuvat aivan jossain muualla, eikä aikomustakaan itse käyttää lippuja ja sitten jakavat niitä "avokämmenisinä" jossain arvontasivujen lahjoitetaan palstalla. Miksi nähdä moinen vaiva?
Jogi
Peruskäyttäjä
Offline
198 viestiä
Kirjoitettu: 19.06.2010 12:33   Muokattu viimeksi: 19.06.2010 12:37
Pörtsi kirjoitti:hmm.. vähän kakspiippuinen juttu... Toisaalta, kuinka moni voi käsi sydämellä rehellisesti myöntää, ettei osallistu vaikkapa taulutv:n arvontaan, vaikka itseltä sellainen jo löytyisi..? Itse ainakin osallistun ja just sen takia, että vaikka itse en tartteiskaan, niin voisin myydä sen aika helposti eteenpäin ja näinollen saada rahaa, joka eniten tulis tarpeeseen.

Mua ehkä eniten huvittaa ne, jotka osallistuu näihin finnkinon ensi-iltalippukisoihin, joita useasti jaetaan useita satojakin joissain kisoissa ja nämä henkilöt itse asuvat aivan jossain muualla, eikä aikomustakaan itse käyttää lippuja ja sitten jakavat niitä "avokämmenisinä" jossain arvontasivujen lahjoitetaan palstalla. Miksi nähdä moinen vaiva?Tässä on vaan se juttu tässä myynnissä että verottaja tulee osingoilleen
Oletko muistanut ilmoittaa arvokkaimpien voittojesi myynneistä saamasi tulon, se on veronalaista tuloa.
Mieti jos ostaja ilmoittaakin sen verottajalle saat mätkyt.
Jogi
Peruskäyttäjä
Offline
198 viestiä
Kirjoitettu: 19.06.2010 12:43
Supu kirjoitti:Kilpailut joissa pitää ryhtyä Facebookin kautta kyseisen firman faniksi jotta voi osallistua kilpailuun. Oletetaan että jokainen on rekisteröitynyt Facebookiin, minusta tälläiset kilpailut eivät saisi olla laillisia. Esimerkiksi itse en ole Facebookissa ja periaatteessa eikö kaikkien pitäisi olla mahdollisuus osallistua kilpailuun? Tässähän täytyy kohta ruveta harkitsemaan liittymistä tuonne naamakirjaan ihan sen takia että voi osallistua kilpailuihin!


Tästä pitäisi laittaa kilpailujen järjestäjille palautetta sillä kaikilla pitäisi olla yhtäläinen mahdollisuus osallistua kilpailuihin liittymättä naamakirjaan tms:n.
Tuohan on suoraa syrjintää jos mikä.
tiinuska23
Peruskäyttäjä
Offline
14 viestiä
Kirjoitettu: 19.06.2010 17:46   Muokattu viimeksi: 19.06.2010 18:19Tuo voiitojen myynti yms. on täysin voittajan oma asia,sitä on aivan turhaa täällä puida,kaikillla on osallistumisoikeus ja voitollaan saa tehdä ihan mitä haluaa.Näitä on täällä useinkin pohdittu vaaan mitä se kenellekään kuuluu mihin osallistuu ja mitä voittaaa ja mitä voitollaaan tekee. :winkItselläni on sellainen tarkoitus että yritän voittaa jotain jolle on meiillä käyttöä ja jos tuleekin voittoina joitain oheistuotteitta jolle ei löydy käyttöä niin myyn eteenpäin,mikä tässä ketään haitaa ,omallaan saa tehdä mitä haluaa.
Pörtsi
Peruskäyttäjä
Offline
260 viestiä
Kirjoitettu: 19.06.2010 18:37
tiinuska23 kirjoitti:Tuo voiitojen myynti yms. on täysin voittajan oma asia,sitä on aivan turhaa täällä puida,kaikillla on osallistumisoikeus ja voitollaan saa tehdä ihan mitä haluaa.Näitä on täällä useinkin pohdittu vaaan mitä se kenellekään kuuluu mihin osallistuu ja mitä voittaaa ja mitä voitollaaan tekee. :winkItselläni on sellainen tarkoitus että yritän voittaa jotain jolle on meiillä käyttöä ja jos tuleekin voittoina joitain oheistuotteitta jolle ei löydy käyttöä niin myyn eteenpäin,mikä tässä ketään haitaa ,omallaan saa tehdä mitä haluaa.


Samaa mieltä! Täysin turha jauhamisen aihe. Jokainen osallistukoon, mihin haluaa, mitäpä se muille kuuluu.
Sivu 1  1 / 2 / 3 / 4 / 5 / Seuraava