Seuraa kilpailuja RSS-syötteenä  
 

Kirjaudu sisään

Hae kilpailuja

Kilpailut: kategoriat

Uusin voitto

Tilaa uutiskirje!

Tilastoja

Online32 (0)
Jäseniä26129
Kilpailuja100

Kyselykilpailut, muutama muistamisen arvoinen asia osallistuessasi

Suosittelemme, että luet jokaisen kyselyn säännöt/ehdot ennen osallistumista. Kyselykilpailut (joskus myös "tutkimukset") eroavat normaaleista nettikilpailuista kolmella tavalla:
  1. Suoramarkkinointia ei yleensä voi kieltää: osallistumalla kilpailuun liityt usealle eri postituslistalle sekä mahdollisesti myös muihin mainosrekistereihin, jolloin sinulle voidaan myös soittaa sekä lähettää kirjepostia. Joissain kyselyissä on kuitenkin mahdollista estää liittyminen postituslistoille. Kunkin kyselyn ehdoissa on määritetty miten tietojasi voidaan käyttää ja esimerkiksi kuinka monesti sinuun voidaan ottaa yhteyttä.
  2. Kilpailuun vastaaminen kestää jonkin verran normaalia kauemmin: yhteystietojen täyttämisen lisäksi osallistujan pitää vastata kyselyn kysymyksiin, joita on yleensä 10-20 kpl.
  3. Kilpailut ovat voimassa pääsääntöisesti kaikissa pohjoismaissa, joten voittomahdollisuudet saattavat olla normaalia pienemmät.
  4. Arpajaisvero pitää yleensä maksaa itse.
  • Plussaa: osallistumisen yhteydessä voi tilata kilpailuun liittyviä tuotteita, usein myös ilmaiseksi, tai pelkkien postimaksujen hinnalla.
  • Plussaa: kilpailuissa on monesti erittäin hyvä pääpalkinto, joten osallistuminen voi siten hyvinkin kannattaa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus hyödyntää kunkin kyselyn tarjouksia ja etuja.

  • HUOM! Emme suosittele henkilötunnuksen antamista kilpailuissa ellet tilaa samalla jotain tunnuksen vaativaa tuotetta/palvelua.

Lisää tietoa nettikilpailuihin osallistumisesta