Seuraa kilpailuja RSS-syötteenä  
 
päävalikko » netin ilmaiset  1 / 1

Multilotto: ilmainen rivi kansainvälisiin lottoarvontoihin

viimeisin viesti
Onodrim
Admin
Offline
234 viestiä
Kirjoitettu: 02.08.2012 16:46
 
mrk
Peruskäyttäjä
Offline
148 viestiä
Kirjoitettu: 02.08.2012 18:53Muutamia huomioita:

Kenenkään ei kannata tyytyä pelkästään skannattuun kopioon pelikupongista. Ja alkuperäisen kupongin postittaminen pelatessa maksaa ekstraa, en tiedä kuinka paljon.
Mitä jos kupongilla onkin kymmenien ellei yli 100 miljoonan euron voitto, mitenköhän rehellinen tämä Multi Biz Holdings Ltd, jolla on pelilisenssi Curacaosssa Karibialla?

Voitot voi lunastaa vain ja ainoastaan alkuperäisellä kupongilla, joten jos jättipotti osuisi kuponkiin, jonka alkuperäinen versio on tällä firmalla, niin voin kuvitella, että rahat häipyisi sen sileän tien...


Myös, jos rekisteröidytte affiliate-tunnuksen kautta, kuten esim, tämän ketjun ensimmäisessä viestissä on, tämä affialiate-kumppani, jonka koodia käytät, saa jokaisesta pelaamastasi pelistä jonkin prosentin rahaa.

Tällä hetkellä Multilotolla on myös tämmöinen kamppis, jossa voi saada iPad 3:n, jos "rekrytoi" tietyn määrän pelaajia omalla ref-koodilla: http://www.multilotto.com/affiliate-ipad.php


Mutta siis... tällaisia ajatuksia.
_______________________________________
iHerb-luontaistuotekauppa: $10 ensitilaaja-alennus, kun teet yli $40 ostoksen.
--> alennuksen saat tällä linkillä: http://goo.gl/rALsg
Onodrim
Admin
Offline
234 viestiä
Kirjoitettu: 03.08.2012 12:56Jos päävoitto sattuisi kohdalle niin jännittäisin kyllä itsekin rahojen maksamista. Tämähän ei kuitenkaan tarkoita, että voittoja ei maksettaisi. Multilotto on ilmeisesti jo vuosia toiminut palvelu, joka oikeasti toimii ja maksaa voittoja.

Tässä joitain hyviä suomalaisia kokemuksia:
Kuva kupongista, voittoja maksettu
3kk kokemukset, voitot on veronalaista tuloa

Ja pointtina muutenkin, että palvelussa pelataan lottoa eikä esim. kasinopelejä, joissa riskit on aina suurempia. Yksi rivi viikossa on mukavaa ajanvietettä ja pienellä riskillä voi voittaa suuria summia. Tässä käsittääkseni syy Veikkauksen loton suosioon Suomessa.

Multiloton ansaintalogiikka perustuu tosiaan affiliate-verkostoon, jonka avulla hankitaa uusia pelaajia. Jokainen pelaaja voi kutsua lisää pelaajia palveluun ja tienata heidän peleistään muistaakseni 10% komission. Myös kutsuttujen pelaajien kutsumista pelaajista saa pienemmän prosentin, joten ensimmäisenä liikkeellä olleet hyötyvät potentiaalisesti eniten.

Palvelussa on kyse yksinkertaisesti loton pelaamisesta, joten tämä affiliate-toiminta on vain plussaa käyttäjille. Kaikilla on edelleen sama mahdollisuus voittaa itse lotossa ja lottovoitot menevät täysimääräisinä niiden voittajille.

Tällä hetkellä Multilotolla on myös tämmöinen kamppis, jossa voi saada iPad 3:n

Heh, tuo kampanja on ilmeisesti nyt jo loppunut, ja siinä oli muutenkin aika mahdottomat säännöt palkinnon saamiseen. Käytännössä ainut tapa tehdä rahaa Multiloton affiliate-toiminnolla on siis kutsua pelaajia, jotka oikeasti haluavat pelata lottoa - ja pelaavat sitä useasti.
Sivu 1  1 / 1