Seuraa kilpailuja RSS-syötteenä  
 

Kirjaudu sisään

Hae foorumista

Kilpailut: kategoriat

Uusin voitto

Tilaa uutiskirje!

päävalikko » minun voittoni  1 / 1

surkea voitto

viimeisin viesti
M2len2
Peruskäyttäjä
Offline
2 viestiä
Kirjoitettu: 17.02.2012 16:41Minäkin sitten voitin oikein päävoiton, Skoda Superb:n viikoksi käyttöön, laittoivat metro-autosta sähköpostiviestin perjantaina, että voisin hakea auton maanantaina jostain kehä kolmosen varrelta metro-autosta, ilmoitin ettei käy ja kysyin voisinko saada auton silloin kuin minulle sopii, ei käynyt. Olisi tullut tosi kalliiksi kyseinen voitto, ensin olisi jollain pitänyt päästä Metro-autoon ja sitten hommata Helsingin keskustasta sille parkkipaikka viikoksi (kun en ehtinyt sillä viikolla ajelemaan) ja vielä olisi bensatkin pitänyt itse ostaa, eli semmoinen päävoitto radio voicen kilpailussa.
 
eekku80
Peruskäyttäjä
Offline
117 viestiä
Kirjoitettu: 17.02.2012 23:19juu ite jätän noi auto käyttöön kilpailut väliin kun en omista ajokorttia outoo ettei voitu yhtään joustaa
M2len2
Peruskäyttäjä
Offline
2 viestiä
Kirjoitettu: 18.02.2012 09:31Brasiliassa tuli käytyä ja sen matkan suunnittelussa joustivat todella paljon, palkintomatka oli 6 päivää mutta saatiin venytettyä 9 päivään ilman että itse jouduin maksamaan. Matka oli ihana, suosittelen Amazonilla käyntiä kaikille.
Sivu 1  1 / 1