Seuraa kilpailuja RSS-syötteenä  
 
päävalikko » nettikilpailut  1 / 1

Valitut Palat -keskustelua

viimeisin viesti
mrk
Peruskäyttäjä
Offline
148 viestiä
Kirjoitettu: 14.12.2011 22:26   Muokattu viimeksi: 14.12.2011 22:27Ei liity nettikilpailuihin varsinaisesti, vaikka taitaa Valituilla Paloilla jotain nettikisojakin olla, mutta...

Joku noista vissiin silti voittaa: http://www.rd.fi/voittajat/
Sivun alalaidassa on kuvakin yhdestä suurfinaalin voittajasta.

Mutta asiaan:
Porukoille on tullut Valitut Palat jo pitkään...

Naurettavinta kuitenkin on se mainospostin määrä, mitä Valituilta Paloilta tulee. Tänään taas kuulin, että oli tullut yksi kirjekuori täynnä lappusia.

"Irroita heti supermegajokeritarra, kiinnitä se korttiin, ja vain näin voit varmistaa, että saatat voittaa 25 000 euroa superjokeriarvonnasta. Voittonumero on arvottu etukäteen."

"Sinulla on vain 7 päivää aikaa vastata tämän kirjeen päiväyksestä, muutoin menetät mahdollisuutesi."

Yllättäen tietenkin vastaamiseen joutuu aina käyttämään postimerkin, ellei siis tilaa myös jotain krääsää samalla ko. lafkalta.

"Arvontatoimikuntamme on valinnut sinut erittäin tärkeäksi asiakkaaksemme, tästä syystä he haluavat henkilökohtaisesti kertoa sinulle tässä kirjeessä, miten toimia, jotta et menetä mahdollisuuttasi voittaa 100 000 euroa ja superbonusta sen päälle."

Ylläolevat on siis omia versioita, mutta suurpiirteittäin tuollaisia ne on.

Ja siis Valittujen Palojen nuo mainoskirjeet on aina ihan täynnä noita ihmeellisiä ohjeita: toimi nopeasti, 7 päivän sisällä, kiinnittele tarroja sinne sun tänne jne...

Mikä mun mielestä on vähän moraalisesti kyseenalaista, on se, että monesti annetaan ymmärtää mahdollisuuksien voittoon olevan jotenkin hyvät. Ja mikä hassuinta, vaikka näemmä noita 100 000 euron + lisät -arvontoja on vaan kerran vuodessa, niin Valitut Palat pommittaa noilla kirjeillä vähintään kerran kuukaudessa, mutta mututuntumalla sanoisin, että monesti tulee jopa pari kertaa kuukaudessa tuota sontaa.

Oikeastaan voisi ottaa projektiksi kerätä vuoden ajan jokikisen Valituilta Paloilta tulleen "teillä on vain vähän aikaa vastata, rahaa on tulossa!" -mainoksen, ja tehdä joku postaus vuoden päästä asian tiimoilta kuvien kera.

Toki tuon mainospostin tulon saa loppumaan ilmoittamalla asiasta Valituille Paloille, mutta ei se silti poista sitä tosiseikkaa, että mun mielestä tuo mainonta on kovin mautonta.

Ah, oli hyvä avautua.
_______________________________________
iHerb-luontaistuotekauppa: $10 ensitilaaja-alennus, kun teet yli $40 ostoksen.
--> alennuksen saat tällä linkillä: http://goo.gl/rALsg
 
-
Peruskäyttäjä
Offline
116 viestiä
Kirjoitettu: 14.12.2011 22:50Varmaan monet ovat huomanneet, että niissä vastauskuorissa yleensäkkin on eri postinumero. Elikkä menevät eriin osoitteeseen.

Joku sanoi minulle joskus, että menevät johonkin turhaan läjään. Mitä käytetään vain markkinointi tarkoituksiin, että voittoa ei tulisi ikinä, jos ei tilaa sitä itse lehteä sillä tavalla..
En tiedä onko kaverin tieto totta. Mutta itse en niitä enään jaksa aukaissaakaan.
Pistän suoraan roskiin.

Niinh, noissa mainos viesteissä on kyllä on aika härskiä tekstiä.
Että 7 päivää aikaa mukamas.. Uskon, että sillä ei ole väliä kuinka nopeasti lähettää. Koska varmasti odottavat tuon 7 päivänkin yli reippaasti.
Kun posti ei välttämättä niin nopeasti menekkään eteä päin.
-----------------------------------------------
Käyppä kurkkaamassa kuin Tonttu. ;)
http://www.ilmaistavaraa.com/
Lyydia
Peruskäyttäjä
Offline
819 viestiä
Kirjoitettu: 16.12.2011 00:11   Muokattu viimeksi: 16.12.2011 00:12Joskus osallistunut ValittujenPalojen kisoihin ei kuorilla mitään en ole voittanut sieltä.
Se tarrojen liimailu ja papereista toiseen siirtely oli ärsyttävää.
Toinen vähintäänkin samanmoinen on nuo Suomelan kisat yritän karttaa niitä.
Sivu 1  1 / 1