Seuraa kilpailuja RSS-syötteenä  
 
päävalikko » nettikilpailut  1 / 2

Kahdenlaisia kilpailijoita - pohdintaa

viimeisin viesti
mrk
Peruskäyttäjä
Offline
148 viestiä
Kirjoitettu: 02.12.2011 23:19   Muokattu viimeksi: 02.12.2011 23:22Mun mielestä on mielenkiintoista, että ihmiset tuntuu aika selkeästi jakaantuvan kahteen joukkoon täällä, tai no, kolmeen.

Suurin joukkio lienee niitä, jotka käyvät tarkistamassa kisat täältä, eikä ota osaa sivuston toimintaan (foorumi, kilpailukommentit, yms.)

Sitten on aktiiveja seuraavasti:
ne, jotka keskustelee foorumilla + kilpailukommenteissa ja mahdollisesti lisää voittojaan sivustolle, mutta ei ainakaan näkyvästi kerro uusista kilpailuista esim. foorumilla, tai oikeita vastauksia kilpailukommenteissa.

Sitten on se ryhmä, jotka on kuten edelliset, mutta sillä erotuksella, että aktiivisesti kertoilevat uusista kilpailuista, vastauksista ja saattaa jopa nähdä muutakin vaivaa muiden eduksi (esim. jostain lehdistä katsovat oikeat sivunumerot, kuten Jallut, Mimmit ja muut).


Laiskuus on varmasti yksi selitys tuolle ensimmäiselle aktiiviryhmälle, mutta mietin sitä senkin kautta, että ehkä ainakin osa välttää kertomasta uusista kisoista ja muista jutuista ihan senkin takia, että jos sitä kisaa ei tänne sivulle eksykään, niin silloinhan tällä henkilöllä itsellään on paremmat mahdollisuudet voittoon.

Siis, ehkä osalla on ainakin jonkinlaista oman edun tavoittelua ja itsekkyyttä.

Lienee ei kuitenkaan huolestuttava piirre, kyllähän ihmisillä jonkinmoista kilpailuviettiä on, enkä siis sinänsä paheksu niitäkään, jotka noita tietoja pitävät omanaan.

Anyway, tahdon kiittää kaikkia teitä, jotka uusista kilpailuista (myös Facebook) ilmoittelette tänne. Olette arvokkaita, annatte muillekin mahdollisuuden voittoon, vaikka samalla pienennätte omaanne. Itsekin olen jokusen kisan ilmoittanut, mutta en silti ole niin aktiivi kuin te jotkut.
_______________________________________
iHerb-luontaistuotekauppa: $10 ensitilaaja-alennus, kun teet yli $40 ostoksen.
--> alennuksen saat tällä linkillä: http://goo.gl/rALsg
 
ulvontaa
Peruskäyttäjä
Offline
207 viestiä
Kirjoitettu: 02.12.2011 23:44Joo mäkin haluan kiittää. Tinttinen esim. on yks joka tosi usein ilmoittaa vastauksia kilpailuihin.
Ite olen laiska, mutta nyt kun mrk otti asian esille, täytyypä kunnostautua.
Mä olen kyllä ihan kamalan huono löytämään itse mitään kilpailuja, mutta vastauksia voisin joskus antaa.
Teresa
Peruskäyttäjä
Offline
128 viestiä
Kirjoitettu: 03.12.2011 07:45minä tunnustaudun kanssa tähän toiseen kategoriaan kuitenkin niin että en ole ilmoittelematta laiskuuttani enkä itsekkyyttäni vaan siksi että olen unohtanut mm. sen miten linkki lisätäänja muutkin kommervenkit mitä tällä koneella pystyy tekemään..ja myös se että mulle ei tuu juurikaan näitä lehtiä ja kun käyn kirjastossa niin joku on jo kerennyt laittaa kilpailut tänne..kiitos siitäja onnea joulukalentereihin
Litius
Peruskäyttäjä
Offline
247 viestiä
Kirjoitettu: 03.12.2011 10:07   Muokattu viimeksi: 03.12.2011 10:19Itse olen varmaankin aika laiska, vasta viimeaikoina olen alkanut itsekin etsiä kilpailuja enkä tyydy vain niihin, jotka ovat jo täällä. Olen yrittänyt tuon "ilmota kilpailu" osion alle muutaman ilmoittaa, mutta ne eivät ole koskaan ilmestyneet tänne. Olen sitten ajatellut, että joku muu kyllä ilmoittaa ne, kun ovat isompia juttuja. Jossain pikkukisoissa myönnän olevani itsekäs, enkä jaa niitä - toinen syy on sekin, että jos kyseessä on esim. joku nuorten/lasten/pienen ryhmän kilpailu, niin saatan kyllä osallistua itse, jos palkinto olisi kiva, mutta en halua, että monta sataa osallistuisi, koska "alkuperäisillä" sivuston kävijöillä on silloin parempi mahdollisuus. Tajusikohan kukaan?

Mitä tulee vastauksiin, niin en kuitenkaan ole niin laiska, etten aina tarkastaisi niitä myös itse, ja olenkin sitä mieltä, että jos voittoja haluaa, niin sen verran sentään voisi vaivaa nähdä itsekin, että käyttää googlea pari minuuttia, kun kilpailut sentään etsitään valmiiksi eteen.

Itse haluan kiittää varsinkin niitä, jotka ovat etsineet joulukalentereja, koska muuten kaikkia ei tälle sivustolle olisi tullut listattua, eikä niitä ole googlettamalla kovin helppo löytää. Sairauslomalaisena saan mukavasti aikaa kulumaan niiden parissa ;) Tästä syystä olen alkanut foorumillekin kommentoimaan, ennen minulla oli parempaakin tekemistä, enkä pahemmin ylipäätään pyörinyt netissä "muuten vain".
Belvis
Peruskäyttäjä
Offline
83 viestiä
Kirjoitettu: 04.12.2011 08:57Olen joskus yrittänyt lisätä kilpailua, ilmoita kilpailun kautta, mutta ne ei ikinä ole menneet läpi. Joten en ole enää kehdannut edes yrittää.
Ja tuon linkin lisäämisessä olen onneton, en ole vielä onnistunut.
Mutta jos suinkin vain tiedän vastauksen johonkin, pyrin kertomaan sen...
maruna
Peruskäyttäjä
Offline
383 viestiä
Kirjoitettu: 04.12.2011 12:17itsekkin huomannut saman että kun yritän ilmoittaa kilpailun se ei koskaan ilmesty sivulle. tulee vain kiitos ilmoitetusta kilpailusta. olen alkanut miettiä teenkö siinä ilmoituksessa jotain väärin vai ovatko jotkut kisat vain semmoisia ettei niitä laiteta sivustolle syystä tai toisesta. onko jossain ohjeet kilpailuiden ilmoittamiseen?
jenzka
Peruskäyttäjä
Offline
173 viestiä
Kirjoitettu: 04.12.2011 13:21   Muokattu viimeksi: 04.12.2011 13:23Oon kans useasti tuon ilmoita kilpailu kautta laittanu kilpailuja.. Yhtenä kesänä yritin laittaa joka pvä kun löysin kilpailun ja jotenkin alko ärsyttään kun voittolistalla oli vain omia kavereita!!! Mutta silloin vasta varmaan viikon päästä kilpailu ilmesty tänne sivuille vaikka olin joka päivä sen ilmoittanut.. Sen jälkeen jos itse löysin jonku kilpailun, ilmoitin tänne, mutta harvoinpa ne ilmesty.. En jaksa enä ilmotella..

Vastauksia en tänne laittele :D Koska usein oon vastannu väärinkin En halua sitten vahingossa antaa toisille vääriä vastauksia. Ja olen kans sitä mieltä mitä joku jo sanoi tähän ketjuun, mun mielestä jokainen vois ees sen verran nähä vaivaa et googlettais vastauksen.. Itse en käytä vastauksia joita tänne on laitettu, koska mun mielestä siinä on oma hohtonsa selvittää ne itse
Litius
Peruskäyttäjä
Offline
247 viestiä
Kirjoitettu: 04.12.2011 14:03
jenzka kirjoitti: Itse en käytä vastauksia joita tänne on laitettu, koska mun mielestä siinä on oma hohtonsa selvittää ne itse


Samaa mieltä :)
arzi
Peruskäyttäjä
Offline
144 viestiä
Kirjoitettu: 04.12.2011 14:46Aikoinaan itsekin muutaman kilpailun koitin ilmoittaa mutta koska yksikään niistä ei sivuille tullut, lopetin tuon touhun. En mikään aktiivi ole mutta jonkun verran koitan jelppiä milloin missäkin. Itseä jurppii nuo tyypit jotka ensin pyytävät apuja mutta eivät itse tee mitään eli jos jotain pyytää niin jotain tarttis kyllä antaakin.
Muutama kilpailu joista olen voiton saanut: olen ollut yhteydessä kisan ilmoittaneeseen nimimerkkiin tai muutoin aktiiviseen auttajaan ja kiittänyt pienellä konkreettisella vaivanpalkalla. Isommissa palkinnoissa erityisesti. Harmi vaan että aina ei ole tiedossa ketä pitäisi kiittää...
Omia voittojani en ilmoittele, koska sitten voisin saman tien ilmoittaa nimimerkkini sijasta oikean nimeni, sillä voitoista on helposti pääteltävissä kuka olen ja sitä en taas halua.
*****************************************************
Entä jos onnesi on nyt ja tässä valmiina!
*****************************************************
Tinttinen
Peruskäyttäjä
Offline
655 viestiä
Kirjoitettu: 04.12.2011 19:52Mukavaa, että voi olla avuksi :) Mielelläni ilmoitan vastauksia kilpailuihin, jos olen varma että ne ovat oikein. Ei se ole minulta pois, jos muutkin vastaavat oikein.
Ilmoittelen myös kilpailuja, mutta sama homma että toisinaan ne ei vaan tule koskaan listoille
Tykkään tosi paljon osallistua arvontoihin ja olen iloinen jos voitan. Olen myös iloinen, kun luen voittajalistoja ja huomaan muiden voittaneen. Jotkut kilpailut joskus epäilyttää, mutta kun lukee jonkun voitoissa niin uskon että palkinto on oikeasti arvottu.
Sivu 1  1 / 2 / Seuraava