Seuraa kilpailuja RSS-syötteenä  
 
päävalikko » nettikilpailut  1 / 1

Kyydit.net sivuston tarinakilvasta...

viimeisin viesti
Halaolla
Peruskäyttäjä
Offline
77 viestiä
Kirjoitettu: 29.12.2010 15:06Huomasin että olen näköjään voittanut kännykän http://www.kyydit.net/uutiset.php 15.02.10 kun surffailin sivustolla.
Minkäänlaista ilmoitusta minulle ei ole sieltä tullut, puhumattakaan kännykkää.

Olisi tosi hyvä puhelin ollut lapselle.... =(

Tässä vaan mietin että kuinkahan paljon ylipäätänsä jää huomaamatta ihmisillä jos jotain voittaa eikä siitä ilmoiteta...? Eikait näin pitkän ajan jälkeen sellaista edes voi enää alkaa kyselemäänkään =(


Heli
 
Lola0202
Peruskäyttäjä
Offline
89 viestiä
Kirjoitettu: 29.12.2010 15:53Sinuna kyllä ottaisin vielä yhteyttä, vaikka aikaa onkin kulunut näin kauan! Sivullahan lukee selvästi "voittajiin otetaan yhteyttä".
Tämä nyt on vaan mun mielipiteeni, itseltäni varmaan olisi lähtenyt "avautumisviesti" parin minuutin sisällä asian huomaamisesta

Itseltäni olisi n. vuosi sitten luultavasti jäänyt kosmetiikkapaketti saamatta jos en olisi huvikseni nimeäni googlettanut( kilpailun päättymisestä n.4 kk). Lähetin sinne postia ja sieltä tuli sellainen " voi, kun me oltiin ihan kokonaan kiireiden takia unohdettu postittaa tuo voitto" yms. lässyn lässyn... mutta paketti kuitenkin tuli viikon sisällä
Halaolla
Peruskäyttäjä
Offline
77 viestiä
Kirjoitettu: 29.12.2010 16:40Jeps...laittelin kyyteihin kiltisti meiliä ja vastasivat tunnin päästä siitä pahoitellen ja lupasivat laitella tammikuun aikana puhelinta tulemaan.

Kiva juttu. Salaa toivon että olisi jo astetta parempi malli ;) Saisi poitsu uuden puhelimen =)

Heli
Lyydia
Peruskäyttäjä
Offline
819 viestiä
Kirjoitettu: 29.12.2010 17:40
Halaolla kirjoitti:Jeps...laittelin kyyteihin kiltisti meiliä ja vastasivat tunnin päästä siitä pahoitellen ja lupasivat laitella tammikuun aikana puhelinta tulemaan.

Kiva juttu. Salaa toivon että olisi jo astetta parempi malli ;) Saisi poitsu uuden puhelimen =)

Heli


Mukavaa että saat voiton.
Tämä on kyllä jo huippu odottaa voittoaan liki vuoden ei varmaankaan ois koskaan tullut ellet olisi bongannut voittoa ja kysellyt perään.
Halaolla
Peruskäyttäjä
Offline
77 viestiä
Kirjoitettu: 29.12.2010 18:41Todellakin. Kuinka sattusinkin googlettamaan hiukan tavanomaisesta poikkeavalla hakusanalla ja tunnistin heti tuon tarinan =D Sellaista ei voi olla samanlaista muilla


Mutta kuulemma tammikuun puolella sitten puhelin tulee. Vaikka tavisluuri, se toivottavasti kelpaa poitsulle mille pukki ei tuonutkaan puhelinta ;)
Lola0202
Peruskäyttäjä
Offline
89 viestiä
Kirjoitettu: 29.12.2010 20:00Loistavaa!! Hienoa että homma selvisi näin helposti
Sivu 1  1 / 1