Seuraa kilpailuja RSS-syötteenä  
 

Kilpailuhaku

Hakusanat

Voit hakea tarkkoja sanoja/lauseita lisäämällä niiden ympärille lainausmerkit. Tarkenna hakutuloksia muokkaamalla Haun vaihtoehtoja.  Lisää hakuohjeita

Haun vaihtoehdot


 
Tässä hakemasi kilpailu:  
Prime Scratch Cards
5 euroa pelirahaa, 100 % bonus ensimmäiselle talletukselle
Rekisteröidy Prime Scratch Cardiin! Saat 5 euroa ilmaista pelirahaa. Jos voitat ilmaispeleissä, tulee sinun tehdä minimitalletus (saat tästä vielä tuplabonuksen) ja pelata 20x bonus, minkä jälkeen voit lunastaa voitot.

Prime Scratch Cards

Jos kaipaat rentoutumista ja hauskan pitoa väsyttävän työpäivän jälkeen, sinun täytyy kokeilla tätä sivustoa. Unohdat taatusti kaikki murheesi, kun alat pelata monia arpapelejä. Voit tutustua muinaisiin kulttuureihin Lost Maya -pelissä, kokea henkeäsalpaava hevoskilpailu pelissä Hippodrome, vierailla Egyptissä Pyramids-pelin mukana ja kaivaa piilotettuja aarteita ja tutustua tästä maailmasta kaukana oleviin olentoihin Magic Creatures -raaputuspelissä. Voit harjoitella näitä kaikkia pelejä ensin leikkiraha-pelitilassa, ja kun tunnet olevasi valmis oikeaan vedonlyöntiin voit napsauttaa oikea raha -pelitilaa.

Sivusto toimii NG International Ltd:n lisenssin alaisuudessa. NG International Ltd. on Maltalla sijaitseva täysin lisensioitu pelioperaattori (LGA/CL4/400/2007) jonka lisenssin on myöntänyt Maltan Lotto ja Peliviranomainen (Lotteries and Gaming Authority of Malta).
arvo: yli 300 euroanettikasino lisätty: 08.01.2012
Sivu 1  1 / 1