Seuraa kilpailuja RSS-syötteenä  
 

Arvontasivut.com -selaimen lisäosat

Uudet ominaisuudet helpottavat ja nopeuttavat sivuston seuraamista ja kilpailuihin osallistumista.

Kilpailuhaku jokaisella nettisivulla!

Selaimen lisäosat mahdollistavat Arvontasivut.comin tarjoamien palveluiden käytän millä tahansa netin sivulla. Voit hakea kilpailuja nopeammin kuin koskaan ennen, ja mm. seurata foorumin uusia viestejä ilman, että sinun tarvitsee ladata koko sivustoa.

Hakutoiminto: toimii kaikissa selaimissa!

Lisää Hakutoiminto tästä Voit lisätä Arvontasivut.comin kilpailuhaun selaimesi oikeassa yläkulmassa olevaan hakupalkkiin, ja käyttää sitä milloin tahansa, miltä tahansa nettisivulta. Mitä enää arvot?

Web Slices

Lisää Uusimmat kilpailut -Web Slice tästä Lisää Nyt Voittajissa -Web Slice tästä Tarkista 5 uusinta kilpailua yhdellä klikkauksella. Voit myös osallistua kilpailuihin suoraan Web Slicen linkeistä.

Seuraa Voittajat-foorumia tämän kätevän lisätoiminnon avulla. Näet erittäin nopeasti, jos foorumiin on kirjoitettu uusia sinua kiinnostavia viestejä ja voit klikata itsesi foorumille Web Slicen tarjoamista linkeistä.

Web Slicet toimivat tällä hetkellä parhaiten Internet Explorer 8 -selaimen kanssa. Firefoxin WebChunks-laajennus kannattaa kuitenkin asentaa, ja odottaa että laajennus päivittyy ajanmukaiseksi.

Internet Explorer 8, 9

Tarvitset selaimesta version 8 tai 9. Jos Windows Update ei ole asentanut sitä vielä automaattisesti, voit asentaa sen täältä.

Muut selaimet

Pikatoiminto ja Web Slice toimivat oletuksena vain Internet Explorer -selaimella.

Jotta lisäosat toimisivat Firefoxissa, tarvitset IE8 Activities ja WebChunks -laajennukset, jotka asennat nopeasti yllä olevista linkeistä.

Pikatoiminto

Lisää Pikatoiminto tästä Korosta ("maalaa, valitse") hiirellä sana sivulta ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse "Etsi Arvontasivut.comista !". Pääset Arvontasivut.comin kilpailuhakuun, joka etsii valitsemallasi sanalla läytyviä kilpailuja.

Näitkä mielenkiintoisen tuotteen netissä? Korosta tuotteen nimi, ja klikkaa itsesi suoraan Arvontasivut.comiin - jos tämä tuote on jonkin nettikilpailun palkintona, voit voittaa sen omaksesi osallistumalla kilpailuun.